"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul’da terör operasyonu

15 Ağustos 2015, Cumartesi 10:11
İstanbul polisi, terör örgütlerine yönelik eşzamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Haklarında yakalama kararı bulunan şüpheliler gözaltına alındı. Baskın yapılan adreslerde ele geçirilen bazı dokümanlara da el konuldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde terör örgütlerine yönelik operasyon düzenledi. Bağcılar, Küçükçekmece ve Esenyurt’ta önceden belirlenen adreslere eşzamanlı baskınlar yapıldı. Operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi. Haklarında yakalama kararı bulunan şüpheliler gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda ele geçirilen belge ve dokümanlara da polis tarafından el konuldu. Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Arıkuşu Sokak üzerindeki bir adrese düzenlenen operasyonda bir şüpheli gözaltına alındı. Polis ekiplerinin, operasyon sırasında bölgede geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü. Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. 

Operasyona ilişkin detaylı bilgi verilmedi.

Okunma Sayısı: 1303
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı