"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul için şiddetli yağış uyarısı

27 Haziran 2015, Cumartesi 02:57
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentin sabah saatlerinden itibaren şiddetli yağmurun etkisi altına gireceği uyarısında bulundu.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, şiddetli yağmurun sabah 15-20 dakikalık aralıklarla etkili olmasının ve metrekareye ortalama 51-75 kilogram yağış düşmesinin beklendiği belirtildi.

Vatandaşların uyarıldığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporuna göre İstanbul, sabah saatlerinden itibaren şiddetli yaz yağmurlarının etkisi altına giriyor. Yağışların önce Avrupa yakasında, gök gürültülü sağanak ve yer yer şiddetli olması bekleniyor. Şiddetli yağış kısa sürede tüm İstanbul'da etkili olacak. Ani yağış nedeniyle bazı bölgelerde göllenme ve trafikte aksamalar olabilir. Meteorolojik ihbar doğrultusunda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi AKOM, İtfaiye, İSKİ, Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, Atık Yönetim Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde tüm ana arter ve kritik yerlerde temizlik çalışmaları yaparak, yaşanması muhtemel sorunlara karşı hazır bekliyor.

AA

Okunma Sayısı: 2353
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı