"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul metrolarına bomba uyarısı!

27 Temmuz 2015, Pazartesi 15:38
İstanbul Valiliği tarafından tüm ilçe emniyet müdürlüklerine gönderilen yazıda metro hatları için bomba uyarısı yapıldı.

İstanbul Emniyeti ise tüm birimlere bomba yüklü olduğu iddia edilen 5 aracın plakasını dağıttı.

Radikal'de yer alan habere göre; TSK’nın IŞİD ve PKK hedeflerine yönelik bombardımanlarının ardından İstanbul Valiliği’nden kritik bir uyarı geldi: Yenikapı, Hacıosman, Osmanbey ve Taksim metroları için bomba uyarısı yapıldı.

İstanbul Valiliği’nin tüm ilçe emniyet müdürlükleri, şube müdürlükleri, Emniyet Genel Müdürlüğü, Tem Dairesi Başkanlığı’na gönderilen bilgi yazısında Yenikapı, Hacıosman, Osmanbey ve Taksim metroları için terör saldırısı uyarısında bulunuldu ve güvenlik birimlerinden dikkatli olmaları istendi.

BOMBA YÜKLÜ 5 ARAÇ ARANIYOR

İstanbul Emniyeti, tüm birimlere bomba yüklü olduğu iddia edilen 5 aracın plakasını dağıttı. Son dakika haberine göre, bomba imha uzmanları olası bir tehlikeye karşı hazır tutuldu.

Sabah saatlerinde polis telsizlerinden yapılan uyarıda tüm ekiplerin söz konusu araçlar üzerinde dikkatli olmaları, görüldüğü anda çevre güvenliği alınarak bomba imha uzmanı ekiplere haber verilmeleri istendi.

Okunma Sayısı: 2250
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı