"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İzmir'de belediye binasına molotoflu saldırı!

01 Şubat 2016, Pazartesi 08:58
İzmir'in Menemen İlçesi'nde, Diyarbakır ve Şırnak'taki operasyonları bahane ederek yürümek isteyen bir grup belediyeye ait hizmet binasına motolof kokteyli attı. Polisin müdahale ettiği grup ara sokaklara kaçarak dağıldı.

Olay, bugün akşam saatlerinde Asarlık Mahallesi'nde meydana geldi. Doğu illerinde devam eden terör operasyonlarını bahane ederek yürümek isteyen gruba polis 'Dağılın' uyarısında bulundu. Uyarılara rağmen yürümek isteyen grup, polise taş ve havai fişekle saldırdı. Cadde üzerinde bulunan belediyeye ait hizmet binasına motolof kokteyli atan gruba polis TOMA ve biber gazıyla müdahale etti. Belediyeye ait hizmet binasında maddi hasar oluşurken, grup ara sokaklara kaçarak dağıldı.

Foto: Arşiv

DHA

Okunma Sayısı: 1359
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı