"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kamuoyuna ve okuyucularımıza duyuru

27 Şubat 2016, Cumartesi 15:39
Yeni Asya Gazetesi, Risale-i Nur Enstitüsü, Yeni Asya Vakfı ve Yeni Asya Nur Cemaati tarafından tertip olunan her türlü program ve faaliyet Yeni Asya Gazetesi aracılığı ile kamuoyu ve okuyucularımıza ilân edilmektedir.

Yeni Asya Gazetesi’nde ilân olunmayan panel ve benzeri programların Yeni Asya Gazetesi, Risale-i Nur Enstitüsü, Yeni Asya Vakfı ve Yeni Asya Nur Cemaati ile bir ilgisi bulunmamaktadır.

Kamuoyuna ve okuyucularımızın bilgisine saygılarımızla ilân olunur. 

Yeni Asya Gazetesi - Yeni Asya Vakfı - Risale-i Nur Enstitüsü

Okunma Sayısı: 7878
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Umut Yaşar

    29.2.2016 13:32:23

    Ortada şüpheli bir hava estiren sözler görüyorum. Yeni görev değişikliğine karşı bir düşünce var, eğer istişare kararıysa elbette kabul ettik, eğer istişareyi dinlemeyen kendi kafasına göre hareket eden bir adam olursa zaten onu da değiştirecek olgunluk yeni asyada vardır. Her zaman istişarede bulunmak ve ayrı bir tarafa geçmemek sizin borcunuzdur, yeni asya ele geçirildi diyerek ayrılmak yerine, içinde bulunarak istişareye yön veren, destek olan, fikir beyan eden olunuz, ayrılırsanız sizin peşinizden gelmeyiz, bir şüpheye koca bir hakikati feda edecek değiliz, yapmanız gereken gitmemek, kırılmanıza sebep olacak şeylere maruz kaldıysanız ifade etmeniz ve yine de sadık Zübeyir Gündüzalp gibi sebat etmeniz lazım, bir rüzgarla ayrı bir parça olursanız, sadece kendinize değil bu davaya da ihanet etmiş olursunuz.

  • kubilay

    27.2.2016 21:42:50

    acaba diyorum naşir-i efkarımız olan yeni asya gazetesinin ismini kullarak bir şeyler yapmaya çalışan çakmalar mı yine türedi.Eğer öyleyse derim ki kimseye yutturamazsınız zira alnınızda çakma yaftası hala tazeliğini koruyor sizleri yakinen biliyoruz,böylesi hinliklere baş vurmanızın akibeti pek de hayırlı olmaz.

  • Mustafa Işıldak

    27.2.2016 16:18:04

    Maaşallah. Hakkın Sesi Yeni Asya!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı