"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kanaltürk ve Bugün TV'de 172 kişi daha işten çıkartıldı

20 Kasım 2015, Cuma 20:47
Kanaltürk ve Bugün televizyonunda çalışan 172 kişinin işine kayyım tarafından son verildi. Çalışanlara mali sıkıntılar gerekçe gösterildiği öğrenildi.

Koza İpek Holding bünyesinde bulunan şirketlere kayyım atanmasının ardından yapılan işçi kıyımı devam ediyor. Kanaltürk ve Bugün televizyonlarında gün içinde çeşitli birimlerde çalışan 172 kişinin daha işine son verildi. Çalışanlara gün içinde insan kaynakları vasıtasıyla iş akitlerinin sona erdirildiği bildirilmeye başlandı. İş akitlerinin fesh edildiğini öğrenen çalışanlar kişisel eşyalarını alarak arkadaşlarıyla vedalaşıp kanaldan ayrıldı. 

‘BİR KIYIM OLDU BUGÜN YUKARIDA’

İş akdine son verilen isimlerden Bugün TV Program Müdürü Cengiz Özkarabekir, “Neden insanların işine son verildiğini insanlar çok iyi biliyor. Çok detaya inmek istiyorum ama hepimiz bir samimiyet testinden geçiyoruz. Ve hepimiz sınıfta kalıyoruz. Bu kadar insana yazık. Ben bir belgeselci olarak bunları hiçbir zaman unutmayacağım. Hepsini yazıyorum kafama. Ben Bugün TV’nin program müdürüydüm. Bir kıyım oldu bugün yukarıda. Ne diyeyim Allah sonumuzu hayretsin. Yüz küsür belki 2 yüz tam olarak bilmiyorum.” diye konuştu.

Kayyımın, Pazartesi günü de işten çıkarmalara devam edeceği belirtildi.

Okunma Sayısı: 2897
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı