"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kapalıçarşı'daki Sandal Bedesteni'nde yer alan dükkanlardan geriye boş raflar kaldı

22 Nisan 2015, Çarşamba 21:18
Kapalıçarşı’da içinde 80 iş yeri bulunan Sandal Bedesteni esnafı, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından polis ve zabıta eşliğinde tahliye edilmeye devam ediyor.

Boşaltılan iş yerlerinde geriye sadece boş raflar kaldı. Mağdur olduklarını anlatan esnaflar, Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne tepkili. Herhangi bir muhatap bulamadıklarını belirten Yavuz Selim Atalay ismindeki esnaf, Kendilerini en çok üzenin kimsenin kendileri ile muhatap olamaması olduğunu söyledi.

Sandal Bedesteni’nde bulunan 80 esnafa, 2012 yılının sonlarında çıkmaları yönünde tebligat gönderildi. Yapılan görüşmelerin ardından Vakıflar Genel Müdürlüğü, esnafların iş yerlerini bugüne kadar boşaltmasını istedi. Bu duruma tepki gösteren esnaflar dün kendilerini dükkanlarına kilitlemişti. Dün akşam saatlerinde Kapalı Çarşı’ya çok sayıda polis ekibi gelerek esnafları zorla dükkanlardan çıkardı. Ardından zabıta ve polisler eşliğinde dükkanlar boşaltılmaya başlanıldı. 

Sandal Bedesteni’nde tahliye tahliyelerin devam ettiği iş yerlerinde geriye boş raflar kaldı. Duruma tepki gösteren esnaflardan Yavuz Seli Atalay, “ Kimseden bir şey çıkmıyor. Bizi kimse bizi Türkiye Cumhuriyeti esnafı 10 yıllık esnaf olarak muhatap alan yok. Ekmek kapımız kapanıyor yapacak bir şeyimiz yok ne yapacağız ki? Bekleyeceğiz başka arayışlar içerisine gireceğiz. Esnaf olarak adam yerine konulmadık.” dedi. 

Okunma Sayısı: 1816
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı