"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kapalıçarşı Türk bayraklarıyla donatıldı

15 Eylül 2015, Salı 16:26
Kapalıçarşı, son günlerde yaşanan terör olaylarında vefat eden şehitleri anmak amacıyla Türk bayraklarıyla donatıldı.

Kapalıçarşı Esnaflar Derneği Başkanı Hasan Fırat, İstanbul'un tarihi simgelerinden biri olan 554 yıllık Kapalıçarşı'da 3 bin iş yerinin bulunduğunu hatırlattı.

Fırat, son günlerde yaşanan terör olaylarının herkes gibi kendilerini de üzdüğünü dile getirerek, terör saldırılarında vefat eden şehitleri anmak amacıyla Kapalıçarşı'ya 2 bin Türk bayrağı astıklarını ve her gün de asmaya devam ettiklerini söyledi.

Esnafın, resmi bayramlarda Kapalıçarşı'daki iş yerlerine Türk bayrağı asmasının yönetim kurulu kararı olduğunu belirten Fırat, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şehitlerimiz için esnafımızın katılımıyla anma töreni yaptık. Törenin ardından esnafımızın bir bölümü yürüyüş de düzenledi. Bayrağımızı sallıyoruz, sallamaya da devam edeceğiz. Savaş değil barış olmasını ve kanın durmasını istiyoruz. Ülkemize, toprağımıza ve bayrağımıza da sahip çıkıyoruz. 

Kapalıçarşı, bir mozaiktir. Burada her inançtan insan var ama onlar, Türk vatandaşıdır. Başından sonuna kadar bizim yanımızdadırlar. Dinleri ayrı olabilir ama Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır. Aynı bayrağın altında, aynı kimliği taşıyoruz."

AA

Okunma Sayısı: 1934
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı