"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Karakol saldırısında kullanılan kamyon belediyeden çalınmış''

10 Temmuz 2016, Pazar 14:27
Mardin'in Artuklu İlçesi'ndeki Cevizlik Jandarma Karakolu'na dün düzenlenen ve 2 askerin şehit olduğu 1 kadının öldüğü 12 askerin yaralandığı saldırıda kullanılan bomba yüklü çalıntı kamyonun, Mazıdağı Belediyesi'ne ait olduğu ileri sürüldü.

Saldırıyla ilgili 5 kişi gözaltına alınırken, bomba yüklü kamyonla ilgili bazı bilgilere ulaşıldı. Teröristlerin 5 ton bomba yüklediği kamyonun, Mazıdağı Belediyesi'nden çalındığı öne sürüldü.

DBP'Lİ BAŞKAN: ARACIMIZ ÇALINDI

Mazıdağı Belediyesi Eş Başkanı DBP'li Necla Yıldırım yaptığı açıklamada, çalınan kamyonun anahtarının kendilerinde olduğunu, bayram tatili nedeniyle aracın ne zaman çalındığı konusunda bilgilerinin olmadığını söyledi. Görevlilerin kamyonun çalındığını dün fark ettiklerini belirten Necla Yıldırım şöyle dedi:

"Bizim arızalı bir aracımız belediye araçlarının olduğu yerden çalınmış. Aracın anahtarları elimizde ancak nasıl alındığına yönelik bilgimiz yok. Bu konuda dün emniyete bilgi verdik. Araç altyapı çalışmalarında kullanılan bir araçtı. Resmi tatil günleri olduğu için aracın ne zaman çalındığı ile ilgili net bilgimiz yok. Saldırıda kullanılan aracın o olup olmadığı ile ilgili elimizde bir bilgi de yok. Tutanak tutulmuş ancak bu kamyonun söz konusu saldırıda kullanılıp, kullanılmadığı konusunda net bilgi sahibi değilim."

DHA

Okunma Sayısı: 1744
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Tolstoy

    10.7.2016 21:40:56

    kesin bilgi sahibi değilsinizdir, bizde malız ya

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı