"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kayyum haberi dış basında da yankılandı

27 Ekim 2015, Salı 11:47
Türkiye’de Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine Koza İpek Holding’e ait 22 şirketin yönetimlerine el konması dış basında da yankılandı.

10 dilde yayın yapan Euronews televizyonunun internet sitesinde yayınlanan haberde, "TMSF, şirketlerin başına daha önce Turkuvaz Meyda grubunda Medya Reklam Başkanı olarak görev yapan Ümit Önal’ı getirdi. Hukuken bağımsız isimlerden oluşması gereken kayyum listesinde; Sabah ve ATV’nin eski yöneticileri ile iktidar partisine yakın isimlerin tercih edilmesi dikkat çekti." denildi.

Haberde, BUGÜN TV’ye bir destek ziyaretinde bulunan anamuhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun “Bir grubu düşman ilan etmek, acımasızca üstüne gitmek bizim sessiz kalacağımız bir durum değil.” ifadeleri aktarıldı.

Koza İpek Holding’e Eylül ayı başında da iki ayrı baskın düzenlendiği ve şirketlerde yapılan mali denetimlerde herhangi bir kayıt dışı işlemin tespit edilmediğine de haberde dikkat çekildi.

Okunma Sayısı: 1092
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı