"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kayyum'un el koyduğu gazetelerden Saray'lara layık manşet!

30 Ekim 2015, Cuma 08:16
Koza İpek Grubu’na atanan kayyumun yönetimindeki Bugün ve Millet gazeteleri'nin ilk manşetleri dikkat çekti.

MİLLET: TÜRKİYE TEK YÜREK

Polis zoruyla el konularak kayyum ataması yapılan İpek Medya Grubu'na bağlı Millet gazetesinin bugünkü (30 Ekim 2015) manşeti, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninden çekilmiş bir fotoğrafıyla "Türkiye tek yürek" başlığıyla çıktı.

Gazetenin birinci sayfasında ayrıca AKP'nin dünkü Diyarbakır mitingine de geniş yer verilerek, "Diyarbakır'dan kardeşlik mesajı" başlığıyla haberleştirildi. Sayfada muhalefetle ilgili hiçbir habere yer verilmedi. 

BUGÜN: CUMHUR MEYDANDA

Bugün gazetesinin ilk manşeti, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim kutlamalarında yer aldığı bir fotoğrafla “Cumhur meydanda” sözleriyle çıktı.

Bugün’ün birinci sayfasında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Diyarbakır mitingi “Diyarbakır’dan barış mesajı” başlığıyla verilirken, sayfanın sağ tarafında AKP’li Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’in “Ahmet Necdet Sezer gibi konuşmayan, süs biberi, köşe yastığı gibi bir Cumhurbaşkanı istiyorlar” sözleri ve HAK-PAR eski Genel Başkanı Kemal Burkay’ın PKK’nın Kürt siyaseti adına büyük bir yanlış olduğunu savunduğu görüşü “En büyük zararı Kürtlere verildi” ifadesiyle yer aldı.

Gazetenin başına atanan Hasan Ölçer, dün akşam Twitter hesabından“Atandığımız gazetelerin yayınları durmayacak, bilakis Anadolu insanının hissiyatına tercüman, ‘ahlâkî ve millî’ bir çizgide devam edecektir” mesajını paylaşmıştı.

Etiketler: kayyum, bugün, ipek koza
Okunma Sayısı: 2619
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    30.10.2015 08:53:49

    Yesinler bunların ahlak anlayışını!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı