"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kemal Öztürk: Yazılarıma ara verdim

08 Mayıs 2019, Çarşamba 19:27
Eski Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürü ve Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk Yeni Şafak'taki yazılarına ara verdiğini açıkladı.

Öztürk, yaşanan süreci ve alınan kararı 'Yayın politikası ve yazılarım arasındaki görüş ayrılığı nedeniyle...' şeklinde özetledi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada önce 'YSK kararı, uzun yıllar çok tartışılacak' ifadelerini kullanan ve bu tartışmalı karar sonrasında yaşananları kaleme aldığı yazısının kısa tanıtımını ''Sadece #İstanbul seçimlerini değil, tüm siyaseti etkileyecek bir hava oluşmaya başladı. Ekrem İmamoğlu, başkanlığı elinden alınmış mağdur bir siyasetçi olarak, daha da önemli bir siyasi figür haline geldi. Detaylar yarınki yazımda...'' şeklinde yapan Öztürk daha sonra gazetesi ile yaşadığı görüş ayrılığını ve devamında gelen ayrılık kararını kamuoyu ile paylaştı:

 ''Bir çok yerden gelen yoğun sorular nedeniyle bir açıklama yapmam gerekti: Yayın politikası ve yazılarım arasındaki görüş ayrılığı nedeniyle yaşanan sorun yüzünden gazetem @yenisafak da yazılarıma ara verdim. Bunun her iki taraf için de daha uygun olacağını düşündüm. Saygılarımla''

 

Etiketler: kemal öztürk
Okunma Sayısı: 3700
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • alpaslan

    10.5.2019 12:38:28

    haksızlık ve hukuksuzlukları her zaman ve her yerde daha yüksek sesle dile getirmeniz dileklerimle.

  • Ali Tam

    9.5.2019 03:05:35

    O deryada 'Ben bilmem Ağam bilir' diyen gemisini kurtaran kaptandır. Kuru ekmek ve suya razıysan GEL(*) Yeni Asya ya, DOĞRULARI FÜTURSUZCA YAZ ! (*) Hz. Mevlana KS daveti gibi

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı