"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kemalizm konferansına katılım dayatması

14 Aralık 2017, Perşembe 22:26
Tire Kaymakamlığı ‘Atatürk ve Cumhuriyet’ konulu bir konferansa 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin katılımını zorunlu kıldı.

Kemalizm propagandasının yapılacağı konferansa katılım için tüm lise müdürlüklerine yazılan resmi yazıda şu ifadeler yer aldı; “Belediyemiz Kültür ev Sosyal İşler Müdürlüğü ve Dokuz Eylül Üniversitesi Tarih Bölümü işbirliğiyle; ortaöğretim 11. ve 12. sınıf öğrencilerine ve öğretmenlerine Prof. Dr. Hakkı UYAR tarafından “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu konferans verileceği ilgili(a) yazı ile bildirilmiş ve aşağıda isimleri yazılı okul öğrencilerinin öğretmenleri refakatinde katılmaları ilgi(b) Olur ile uygun görülmüştür. Ancak; konferansın tarihi ve yeri ilgi(b) Olurda sehven belirtilmediği görülmüştür. Bu nedenle: 08 Aralık 2017 Cuma günü saat 14.00 ‘de Tire Belediye Kültür Salonunda yapılacak olan konferansa, aşağıda isimleri yazılı lise öğrencilerinin, idareci veya öğretmenleri refakatinde belirtilen tarih ve saatte söz konusu konferansa katılmalarını ve belirtilen sürede idareci/öğretmenlerin görevli- izinli, öğrencilerin ise izinli sayılmalarının uygun görüldüğüne dair ilgi(ç) Olur ilişikte gönderilmiştir. Ekli olur doğrultusunda gereğinin yapılmasını önemle rica ederim.” 

Hangi okuldan kaç öğrenci katılacağı belirtildi

Okul isimlerinin de sıralandığı yazıda hangi okulda kaç öğrencinin katılacağı da sayı olarak belirtildi. Konferansa katılması zorunlu olan liseler ve öğrenci sayıları şu şekilde sıralandı; Anadolu İmam Hatip Lisesi (20), Ersan Kirazoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (20), Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (20), Kutsan Anadolu Lisesi (25), Öğretmen Melahat Aksoy Sosyal Bilimler Lisesi (25), Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Anadolu Lisesi (25), Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (20), İsa Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (20), Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi (25), Özel Taç Temel Lisesi (20), Özel Öbek Boğaziçi Temel Lisesi (20). Haber Merkezi 

Okunma Sayısı: 4571
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ahmet ilhan

    15.12.2017 09:08:04

    Bizde öğretmenlik, idarecilik, okul müdürlüğü yaparken güya dindar iktidar döneminde aynen bu şekilde dersleri iptal ederek, zorla olmus gitmis bir adamin uyduruk hayatini ve ogretilerini masum insanlara zorla dinletirlerdi. Bu igrenc uygulama hala ne icin, ne maksatla, hangi ideal ugruna koru korune dayatiliyor. Iste toplum bu doneme gayet adilesen 4.devre diyor. Kamalist, munafik, dinci iktidar tiplemesi burada "çuk diye" tam oturuyor. Rabbim serlerinden ummet-i Muhammedi (sav) korusun. Amin amin amin

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı