"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kilis'e iki roket, Hatay'a top mermisi düştü

18 Nisan 2016, Pazartesi 16:25
Suriye'den atılan 1 roket mermisi, Kilis kent merkezindeki Devlet Hastanesi'nin yakınındaki boş araziye düştü. Ardından 3 roket daha Kilis'e düştü. 1 kişi ölürken 1 kişi de yaralandı.

Kilis'te roketlerden biri hastane yakınına isabet etti, diğeri zeytin bahçesine düştü. Hatay'a da bir top mermisi düştü.

Suriye'den ateşlenen 2 roket mermisinden biri Kilis Devlet Hastanesine oksijen deposuna isabet etti, diğeri ise zeytin bahçesine düştü.

Alınan bilgiye göre, Suriye'den atılan roket mermisi, Eblüle Mahallesi'ndeki zeytin bahçesine düştü.

Mermi patlamazken polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Yaklaşık 10 dakika sonra yine Suriye'den ateşlenen bir roket mermisi Kilis Devlet Hastanesinin hemen arkasındaki oksijen dolum tesisinin bulunduğu binaya isabet etti. İtfaiye ekipleri, oksijen kaçağı ihtimali üzerine çalışma başlattı.

Her iki olayda ölen ve yaralanan olmadı.

Polis ekipleri, hastane çevresindeki önlemlerini artırdı.

3 ROKET DAHA DÜŞTÜ

Kilis Devlet Hastanesi yakınlarına Suriye'den atılan 3 roket mermisi daha düştü. Bölgeye bugün düşen toplam 4 roket mermisiyle 2 kişinin yaralandığı bildirilirken, bölgede yoğun güvenlik önlemleri alındı. Roket mermisinin düşmesi nedeniyle 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

HATAY'A DA TOP MERMİSİ DÜŞTÜ

Hatay'ın Yayladağı ilçesindeki Topraktutan Hudut Karakolu yakınlarındaki kırsal alana, Suriye'den atıldığı belirlenen top mermisi düştü.

Alınan bilgiye göre, Esed rejiminin, Türkmendağı ve Cebel Ekrad'a yönelik saldırıları sürerken, Yayladağı'nın en güney noktasında bulunan Topraktutan Hudut Karakolu yakınlarına top mermisi isabet etti. Rejim bölgesinden atıldığı belirlenen merminin kırsal alana düşmesi nedeniyle can veya mal kaybı yaşanmadı.

Sınır birlikleri, top mermisinin geldiği noktaya misliyle atış gerçekleştirdi.

Kilis'e iki roket, Hatay'a top mermisi düştü

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/kilis-e-iki-roket-hatay-a-top-mermisi-dustu_393917

AA

Okunma Sayısı: 2479
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı