"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Konserlerin maliyeti ne kadar?

17 Haziran 2020, Çarşamba 00:01
Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından başlatılan ve 1 ay sürecek konserlerin maliyetini sordu.

Karaduman, “Kuruçeşme’de kurulan sahnede gerçekleştirilen konserler ile ilgili haberler ulusal basında yer almıştır. Seyircisiz gerçekleştirilecek ve sosyal medyadan canlı yayınlanacak olan konserler için harcandığı iddia edilen malî kaynaklar kamuoyunda tartışmalara sebep olmuştur. Akabinde İletişim Başkanlığı bir açıklama yaparak müzik sektörüne de destek olmak ve o sektördeki emekçilerin ailelerini düşünmek adına bu çalışmayı yaptıklarını ifade etmiştir” dedi. “Bu bağlamda; 1. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Kuruçeşme’de yapılacak konserlerin maliyeti toplamda ne kadar olmuştur?  Seyircisiz bir şekilde yapılacak olan ve sosyal medya platformlarından yayınlanacak olan konserlerin maliyetini yükselten sebepler nelerdir?” diye sordu.

Ankara – Recep Gören

Okunma Sayısı: 2464
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı