"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kudüs için değil, seçim için

20 Mayıs 2018, Pazar 02:19
Gazze’ye insani yardım götüren Mavi Marmara gemisine İsrail tarafından düzenlenen saldırıda eşini kaybeden Çiğdem Topçuoğlu, AKP ve MHP’nin çağrısıyla İstanbul Yenikapı’da düzenlenen ‘Zulme Lanet Kudüs’e Destek Mitingi’yle ilgili olarak “Cuma günü yapılacak miting Kudüs için değil seçim için yapılıyordur” yorumunda bulundu.

ABD’nin İsrail Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararı sonrasında Filistinlilere saldıran İsrail güçleri, 60’dan fazla kişiyi öldürdü. Olayların devamında Türkiye hükümeti yetkilileri İsrail’i kınayan açıklamalar yaptı ve İstanbul Yenikapı’da bir miting düzenledi. 31 Mayıs 2010’da  Gazze’ye insani yardım götüren Mavi Marmara gemisinde bulunan ve saldırıda ölen 10 kişiden biri olan Çetin Topçuoğlu’nun eşi Çiğdem Topçuoğlu, düzenlenen bu mitinge Twitter hesabından tepki gösterdi. Topçuoğlu, Twitter hesabında şunları yazdı: “İsrail ile yapılan anlaşmalar sonlandırılmıyorsa, Mavi Marmara anlaşması iptal edilmiyorsa, İsrail ile olan ticari ilişkiler kesilmiyorsa, Katar’a asker gönderip Kudüs’e asker gönderilmiyorsa, Cuma günü yapılacak miting Kudüs için değil seçim için yapılıyordur.” Gazze’ye insani yardım götüren Mavi Marmara gemisine, uluslararası sularda İsrail askerleri tarafından 31 Mayıs 2010’da düzenlenen saldırıda 10 kişi vefat etmiş, 50’yi aşkın kişi de yaralanmıştı.

Okunma Sayısı: 5069
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Necati

    20.5.2018 03:43:39

    Hakikatlar bir gun ortaya cikar inşallah

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı