"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kurban kampanyamıza ilgi devam ediyor

13 Temmuz 2020, Pazartesi
Her yıl, Yeni Asya Vakfı ile Avustralya Nur Vakfı’nın ortak organizasyonuyla gerçekleştirilen kurban faaliyeti kampanyası bu yıl da okuyucularımızın desteğini bekliyor.

Afrika’ya kurban köprüsü: Kurban bağışlarına ihtiyaç koronayla daha da arttı

 

Kurban Bayramının yaklaşmasıyla vatandaşlarda kurbanlık telaşı başladı. Uzun yıllardan beri sistemli bir şekilde kurban hizmetini veren Yeni Asya Vakfı, yurıtiçinde olduğu gibi, kurban faaliyetlerini Avustralya Nur Vakfı kanalıyla; Sudan, Somali, Etiyopya gibi belirli ülkelerinde de gerçekleştiriyor.

Yeni Asya Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Atik, okuyucularımıza ve vatandaşlarımıza vakıf olarak kurban ibadetlerinde yardım ettiklerini, hem de Afrika’daki insanlar için yılda en az bir kere de olsa hayır işlendiğini ifade etti.

‘Başkasına vekâlet vermedik’

Yeni Asya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Atik, bu organizasyonun yönetim kurulunun görevlendirdiği kişiler tarafından yapıldığını vurgulayarak, “Türkiye’de Yeni Asya Vakfı olarak bir başkasına vekalet vermedik. Bu yönde gelen taleplere de okuyucularımız ve vatandaşlarımız itibar etmesin. Vakfımızca toplanan kurban bedellerini yine vakfımızın ilan ettiği hesap numalarına online olarak yatırılmalı. Vakfımızın hesap numalarının haricinde hiçbir hesap numarası bize ait değildir. Okuyucularımız ve vatandaşlarımız buna dikkat etmelidir” dedi. Okuyucularımıza ‘Yeni Asya’dan ikinci 50.yıl’ kampanyasına olan katılım ve ilgiden dolayı teşekkürlerini sunan Atik, kurban kampanyasına da aynı ilgi ve desteği beklediklerini vurguladı. Atik, geçen yıl kurban bağışı için 3 bin civarında başvuru olduğunu belirterek şu anki katılımdan memnun olduklarını ifade etti. Atik, “Okurlarımızdan daha çok çalışmalarını, daha çok destekte bulunmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

İstanbul - Yeni Asya

Okunma Sayısı: 2453
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı