"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kutlular Ağabey iyileşiyor

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Bayramın 1. günü yüksek ateş ve zatürre başlangıcı sebebiyle hastaneye kaldırılan Yeni Asya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın sağlığı iyiye gidiyor.

Kutlular’ın yükselen ateşi normale dönerken, doktorlar tedavi sürecinin iyiye gittiğini, Kutlular’ı tedbiren bir iki gün daha hastanede müşahade altında tutacaklarını açıklamıştı.

Yeni Asya Yönetim Kurulu Sekretaryası Sabahattin Boyacı, “Çok şükür Mehmet Kutlular Ağabeyimizin sıhhatinde endişeye mahal verecek bir durum yok. Yapılan müdahaleler sonucu ateşinin normale döndüğünü, tahlillerinin iyi ve tansiyonunun normal olduğunu öğrendik. Doktorlar,  daha itinalı bakılması için tedavisinin hastanede yapılmasının faydalı olacağını belirtti ve özel bir odada gözetim altındadır. Yoğun bakımlık bir durum söz konusu değildir. Allah’tan ağabeyimize âcil şifalar vermesini diliyoruz. Ailesine de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kutlular Ağabeyimizi tanıyanlardan da duâlarını bekliyoruz” dedi.

İstanbul – Yeni Asya 

 

Okunma Sayısı: 2716
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı