"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Lice ve Hazro'daki sokağa çıkma yasağı sona erdi

06 Aralık 2015, Pazar 12:45
Diyarbakır'ın Lice ve Hazro ilçelerindeki 12 mahallede uygulanan sokağa çıkma yasağı sona erdi.

Valilikten yapılan açıklamada, dağlık ve ormanlık alanında faaliyet yürüten terör örgütü üyelerine yönelik Hazro'nun Çitlibahçe, Ormankaya ve Güzdamı ile Lice'nin Kabakaya, Yalaza, Dolunay, Ortaç, Bağlan, Çavundur, Varlık, Esenli ve Çanak mahallerinde operasyon icra edildiği bildirildi.

Açıklamada, halkın can ve mal güvenliğini sağlamak, sivillerin zarar görmesini önlemek amacıyla dün 06.00'dan bu yana uygulanan sokağa çıkma yasağının 11.30'dan itibaren kaldırıldığı kaydedildi.

AA

Okunma Sayısı: 1218
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı