"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mağduriyetler arttıkça iktidar kaybediyor

02 Aralık 2019, Pazartesi 21:43
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Halk TV’de katıldığı “Siyaset Kültürü” programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Karamollaoğlu, “Ben şuna inanıyorum ki devletin içinde hala bu örgüte mensup ama deşifre olmamış insanlar var. Devletin içerisinde halen FETÖ’cüler olduğu yönünde bir kanaate iktidar da sahip ki Sayın Cumhurbaşkanı da sahip ki hâlâ bunu böyle devam ettirmeyi tedbir olarak gerekli görüyor. Çünkü mahkemeye gitse hemen ispat edemeyeceğini biliyor. O halde en azından ben bunları görevden alırım, bunlar bulundukları makamı iktidar aleyhine kullanamazlar diye düşünüyor. Ama tam tersi tezahür ediyor. Çünkü mağduriyetler arttıkça iktidara karşı tepkiler artıyor. Mağduriyetler arttıkça oy kaybediyor iktidar” diye konuştu.”KHK sorunu bambaşka bir sorun” diyen Karamollaoğlu, “Bir insanın varsa bir suçu mahkemelerce tespit edilmeden o insanın bulunduğu görevden uzaklaştırılması suretiyle doğan bir mağduriyet. Yani istihbarat raporlarıyla veya şikâyetlerle deniyor ki falanca insanın Türkiye’de 15 Temmuz’la ilgili olarak birtakım ilişkileri var. Peki, bunlar ne? Onlar bilinmiyor. Ama var mı bu iddia? Var. O halde ne olur ne olmaz biz bu adamı görevinden bir uzaklaştıralım. Sonra o suçsuzluğunu ispat etsin. İşin garibi şurada yalnız o dediğimiz kişiler gidiyor suçsuzluğunu ispat ediyor ama yine de göreve iade edilmiyor. Bu sefer daha büyük bir sorun çıkıyor” ifadelerini kullandı.

Etiketler: karamollaoğlu
Okunma Sayısı: 4567
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı