"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mahçupyan: AKP’de kazan kaynıyor

22 Şubat 2017, Çarşamba 16:40
Eski başbakan Davutoğlu’nun danışmanı Mahçupyan’dan referandum tesbiti: “Bunun demokratik bir adım olmadığı ortada ve dolayısıyla da AK Parti destekçileri arasında bir tür rahatsızlık var.”

Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlığı döneminde danışmanlığını yapan, gazeteci ve yazar Etyen Mahçupyan, cumhurbaşkanlığının yetkilerini artıran anayasa değişikliğine karşı AKP içinde rahatsızlık olduğunu savundu.

Gazete Duvar’da yer alan habere göre, Mahçupyan, bu muhalefetin yüksek sesle dile getirilemediğini söyledi. TIME dergisinin referandum süreciyle ilgili haberi için görüş aldığı Mahçupyan, anayasa değişiklikleri hakkında “Bunun demokratik bir adım olmadığı ortada ve dolayısıyla da AK Parti destekçileri arasında bir tür rahatsızlık var” dedi. Mahçupyan “Kazan kaynıyor” dese de, şöyle devam etti: “Kimse çıkıp Tayyip Erdoğan’a meydan okuyabilecek bir pozisyonda değil. Durum şu: Hoşnutsuzluk var. Bir tür muhalefet enerjisi söz konusu ama pek yüksek sesle dile getirilmiyor.” 

Etiketler: mahçupyan, akp, referandum
Okunma Sayısı: 8110
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Yusuf ATMACA

    22.2.2017 17:12:50

    İnşallah masum insanlara yaptıkları zülümler son bulur.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı