"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Manisa Emniyet Müdürlüğü'ne yeni atama

17 Mart 2016, Perşembe 09:39
Manisa Emniyet Müdürlüğüne, Elazığ Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Fevzi Bilgiç atandı.

İçişleri Bakanlığının atama kararı, Resmi Gazetede yayımlandı. 

Karara göre, Manisa'da "kelepçeli gözaltı" haberiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 11 Kasım 2015'te İçişleri Bakanlığınca geçici olarak açığa alınan Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Polis Başmüfettişi olarak atandı. 

Manisa Emniyet Müdürlüğü görevine, Elazığ Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Fevzi Bilgiç getirildi. 

İçişleri Bakanlığından 11 Kasım 2015'te yapılan açıklamada, Manisa'da yapılan bir operasyonda, zanlıların kelepçeli olarak gözaltına alınmasıyla ilgili yürütülecek soruşturmanın selameti açısından, Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren'in, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na istinaden geçici olarak açığa alınarak görevinden uzaklaştırıldığı bildirilmişti. 

AA

Okunma Sayısı: 1847
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı