"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mardin'de polis aracına bombalı saldırı

23 Nisan 2016, Cumartesi 14:31
Mardin'in Mazıdağı ilçesi yakınlarında PKK'lı teröristler yola tuzakladıkları patlayıcıyı zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirdi, patlamada 2'si ağır 6 polis yaralandı.

Teröristlerin bombalı saldırısı saat 13.00 sıralarında Mardin'in Mazıdağı İlçesi'ne bağlı Aşağıkonak Köyü yakınlarında oldu. Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde operasyonlara katılan Özel Harekat polislerini Diyarbakır'a getiren zırhlı polis midibüs geçerken, PKK'lı teröristler menfeze önceden yerleştirdikleri patlayıcıyı infilak ettirdi. 

Patlamayla birlikte savrulan zırhlı araçta bulunan polislerden 6'sı yaralandı. Olayın duyulmasıyla birlikte, hemen Diyarbakır ve Mardin'den çok sayıda ambulans ve sağlık ekibiyle takviye ekipler sevk edildi. Ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralı 6 polisten 2'sinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Bölgeye sevk edilen ekipler, saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyon başlattı.

DHA

Okunma Sayısı: 1404
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı