20 Mayıs 2012, Pazar
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde kurulan Türkiye’nin en kapsamlı medya birimi olan Marmara Medya Merkezi’nin resmî açılışı 23 Mayıs’ta törenle gerçekleşecek.
Fakültede öğrenim gören öğrencilerin meslekî alanda eğitim aldığı Marmara Medya Merkezi, Televizyon, Radyo, İnternet Haber, Televizyon Haber, Ajans Haber, Tasarım, Reji, Kurgu, Animasyon, E-Yayın, PR gibi uygulama birimlerinden oluşuyor. Bu da yarı zamanlı olarak çalışan öğrencilerini medya sektörüne hazırlanıyor.
Okunma Sayısı: 700
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.