"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meclis seçime kadar kapanacak

25 Şubat 2024, Pazar 17:00
Meclis kapanıyor, seçim maratonu başlıyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin seçimden önceki son mesai haftasında gündemde 8’inci Yargı Paketi var.

gazeteduvar’ın haberine göre, Meclis yerel seçim öncesi son mesai haftasına giriyor. Genel Kurul’un gündeminde 8’inci Yargı Paketi var. Paket’in Genel Kurul’da kabul edilmesinin ardından Meclis, 29 Şubat’ta çalışmalarına seçim arası verecek. Sonraki bir ay boyunca siyasetin gündemi yerel seçim olacak. Tüm liderler ve milletvekilleri de sahada seçim çalışması yürütecek. Geçtiğimiz hafta sağlıkla ilgili düzenlemeleri içeren teklifi yasalaştıran TBMM, çalışmalarına 8’inci Yargı Paketi ile devam edecek. Enerji ve madenle ilgili düzenlemeler bulunan yasa teklifi ise İliç’teki maden faciası sebebiyle seçim sonrasına bırakıldı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1586
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı