"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mehmet Görmez’in emekliliği ertelenebilir

07 Ağustos 2017, Pazartesi 00:55
Star yazarı Resul Tosun, emekli olacağı ve başka bir göreve gelmek istediğini açıklayan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in emekliliğinin ertelenebileceğini yazdı.

Tosun, “MİT Müsteşarı Hakan Fidan da milletvekili olmak için görevinden istifa etmişti de, Cumhurbaşkanımız onun istifasının doğru olmadığını söylemiş bir müddet sonra da Fidan görevine iade edilmişti. Bence, Cumhurbaşkanımızla herhangi bir problemi olmadığına göre Görmez hoca hakkında da aynı yöntem kullanılabilir” dedi. Star’da Resul Tosun’un “Görmez’in emekliliği ertelenebilir!” başlığıyla (6 Ağustos 2017) yayımlanan yazısının bir bölümü şöyle: “Daha önce de yazdım. Görmez’e yapılan saldırılar aslında Cumhurbaşkanımızı yalnızlaştırma operasyonunun bir parçası. Ona saldırmayı göze alamayanlar, çevresindeki önemli, başarılı ve değerli şahsiyetleri yıpratma yöntemini kullanıyorlar. Unutmayalım ki, aleyhindeki tüm eleştirilere rağmen Görmez hocayı iki kez göreve getiren bizzat Cumhurbaşkanımızdı! (…) Görevine iadesi geçekleşirse Türkiye kazanır. Gerçekleşmezse altın her yerde altındır, değerinden bir şey kaybetmez.”

 

Etiketler: mehmet görmez
Okunma Sayısı: 4048
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı