"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mutabakat zeminini korumalıyız

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, özellikle darbe sonrası sağlanan birlik ve beraberlik ortamının korunarak, demokrasinin bu zemin üzerine inşa edilmesi gerektiğini söyledi.

Kurtköy’deki Kordsa Global ve Sabancı Üniversitesi Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi’nin açılışı Başbakan Binali Yıldırım ve Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı’nın katılımıyla yapıldı. Törende konuşan Güler Sabancı, 15 Temmuz’da Türkiye’nin büyük bir demokrasi sınavından geçtiğini hatırlatarak, şunları söyledi: “Akabinde 7 Ağustos’ta, tarihimizde bir ilk gerçekleştirilerek, milyonların tek yürek olmasıyla önemli bir uzlaşı ortamı yakalandı. Bu mutabakat zeminini korunması ve demokrasimizin bu zemin üzerine daha sağlıklı inşasının, yine hep beraber, birlik olarak gerçekleşeceğine inanıyoruz. Biz, Sabancı Topluluğu olarak, 90 yılı aşkın süredir ülkemizin ve insanlarımızın her zaman her şeyin en iyisine layık olduğuna inanarak çalışıyoruz. Halkımızın demokrasinin de en ilerisine layık olduğuna inanıyoruz.”

 

Okunma Sayısı: 3441
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • erdal

    22.8.2016 03:59:38

    menfaatin başladığı yerde demokrasi hak getire.Ateş düştüğü yeri yakıyor.İnsanlar acısıyla baş başa.Açıklamalar sıradan.Çözüm Kaf dağının arkasında.Tuz kokmuş,adalet meftaa.Ülke yönetilmiyor, sürükleniyor.Sorumlular marsta,hiç çıkmayacaklar ortaya.Zira bir yöntem olmuş aramak beyhude. Artık canların sayısı da sıradanlaştı.Etkilemiyor insanları.Ne de olsa bizden değil havaları .Ağırlşatırdı atmosferi.Nefes almak ,mutlu olmak lüks ülkede.Allahım huzur nerede.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı