"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Myanmar'da uçak kazası

08 Mayıs 2019, Çarşamba 22:21
Biman Bangladeş Havayolları'na ait bir uçak Myanmar'da kötü hava koşulları nedeniyle pist dışına çıkarak kaza yaptı. Uçakta bulunan en az 17 kişi yaralandı.

Myanmar, Yangon Uluslararası Havalimanı'nda akşam saatlerinde en az 17 kişinin yaralandığı uçak kazası meydana geldi. Kazanın hava koşullarının kötüleşmesi nedeniyle uçağın pistten çıkması sonucu yaşandığı bildirildi.

Bangladeş Büyükelçiliği, kaza yapan Bombardier Dash 8 hava taşıtının 29 yolcu, 4 mürettebat taşıdığını ve kazanın uçağın iniş yaparken şiddetli rüzgar nedeniyle gerçekleştiğini belirtti.

Ciddi hasar gören uçakta yolculuk yapan çoğu çocuk 17 yaralı hastaneye kaldırıldı.

Myanmar sivil havacılık yetkilileri kazaya dair ayrıntıların kesinleşmediğini söyleyerek açıklama yapmadı.

Kaza yapan uçağın ait olduğu havayolları şirketinin haftanın 4 günü Yangon ve Bangladeş'in başkenti Dhaka arasında uçuş yaptığı kaydedildi.

Euronews Türkçe

Etiketler: Myanmar, uçak kazası
Okunma Sayısı: 1700
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı