"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nusaybin'de el yapımı 2 bomba imha edildi

24 Eylül 2016, Cumartesi 10:38
Mardin'in Nusaybin ilçesinde etrafı tel örgüyle çevrili ve halen sokağa çıkma yasağın devam ettiği 6 mahalleden biri olan Yenişehir'de bulunan el yapımı 2 bomba, güvenlik güçleri tarafından imha edildi.

Nusaybin ilçesindeki Paşa, Fırat, Yenişehir Dicle, Zeynel Abidin ve Kışla mahallelerinde operasyonlar sona ermesine rağmen güvenlik güçlerinin arama-tarama çalışmaları devam ediyor. Devam eden çalışmalar kapsamında bugün Yenişehir Mahallesi'nde PKK'lı teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı ve tahrip gücü yüksek 2 adet bomba bulundu. Alınan güvenlik önlemleriyle birlikte bulunan 2 bomba, kontrollü bir şekilde imha edildi.

Şiddetli patlama sesi nedeniyle vatandaşlar paniğe kapılırken, kontrollü patlama olduğu açıklandıktan sonra vatandaşlar sakinleşti.

DHA

Etiketler: mardin, nusaybin, eyp
Okunma Sayısı: 1349
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı