"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nusaybin’deki patlamada ikinci kardeş de öldü

31 Mart 2017, Cuma 12:04
Nusaybin’in Abdulkadir Paşa Mahallesi’nde evlerinin bahçesinde buldukları cismin patlaması sonucu ağır yaralanan Havin Güneş’in ardından ağabeyi Fatih Güneş de yaşamını yitirdi.

Mardin’in Nusaybin ilçesine bağlı Abdulkadir Paşa Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde evlerinin bahçesinde buldukları cismin ellerinde patlaması sonucu Havin Güneş (3) ve Fatih Güneş (5) adlı kardeşler ağır yaralanarak Mardin Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen dün ölen küçük Havin’in ardından yoğun bakımda tedavisi süren ağabeyi Fatih Güneş’te bu sabah saat 04.00 sıralarında öldü.

İki kardeşin cenazesinin bugün Moris Mezarlığı’nda defnedileceği öğrenildi.

Etiketler: nusaybin, patlama, mardin
Okunma Sayısı: 1613
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    31.3.2017 13:54:45

    Cennetlik, tatlı mı tatlı, iki tane minik yüz gördüm. Ne mutlu anne ve babasına. Şu ayrılık da olmasa! Rabbim kalanlarına sabır versin. Cennetin kuşu olmuşlar, şimdi mutlu ve mes'ut mekanlarında seyeran ediyorlardır inşallah! Rabbim ebedî muhafaza etsin!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı