"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

O kızın babasından mektup var

11 Mayıs 2017, Perşembe
12 Nisan tarihli manşetimize konu olan yüzde 97 ağır engelli kızın cezaevindeki babası: “Şu anda cezaevinde gazetenizi alamasam da eşime almasını, okumasını ve 15 günde bir yaptığımız kapalı görüşlerde bana okuduklarını anlatmasını istedim.”

“Haberde emeği geçen herkese teşekkür ederim”

Öncelikle bir ağabey gördüğüm şahsınızda tüm Yeni Asya ailesine teşekkür ederim.

Allah, şu yaşadığımız sıkıntılı süreçte bizlerin mağduriyetlerini dile getirdiğiniz için ve bir teselli olduğunuz için sizlerden razı olsun. Hem dünya, hem ahirette Cenâb-ı Mevlâ yardımcınız olsun.

14 Nisan 2017 günü eşimden aldığım haberle inanın çok mutlu oldum. Normalde bu tarihe kadar gazetenizi koğuşta okuyordum, ama yanlış hatırlamıyorsam bu tarihten itibaren gazetenizin abonelikleri iptal edildi. Eşim cezaevine engelli kızımı da getirdi bu üçüncü görüşüm oldu kızımı, kırk beş dakikalık görüşme süresinde hiç kucağımdan indirmedim. Hatta onu eşim haberin 12 Nisan’da yayımlandığını görüp görmediğimi sordu. Ben de aboneliğin 11 Nisan’dan itibaren sonlandırıldığını dolayısıyla göremediğimi söyledim.

Bu arada eşimi arayarak yardımcı olmak istediğini belirten duyarlı insanlarımızın maddî olarak haberimizi görüp de duâ eden manevî desteğini esirgemeyen kadirşinas okuyucularınıza sonsuz teşekkürlerimi arz ederim. Burada benim amacım şahsım adına en ufak bir şikâyeti dile getirmek değildi, benim yüzümden adeta ölüme ve açlığa terk edilen engelli kızımın mağduriyetini dile getirmekti. Çok şükür bu konuda dileğim gerçekleşti. Bu arada ailemin maddî bir ihtiyacı yoktur, ikisi de emekli olan babamın kayınpederimin ve kayın biraderimin maddî yardımları aileme yetiyor, hamdolsun, bu süreçte bizden daha ağır şartlarda maddî sıkıntı çekenlerin yaralarının sarılması en büyük duâm.

Şu anda cezaevinde gazetenizi alamasam da eşime almasını, okumasını ve on beş günde bir yaptığımız kapalı görüşlerde bana okuduklarını anlatmasını istedim.

Haberde emeği geçen herkese teşekkür eder, tekrar tekrar size ve Yeni Asya ailesine sevgi, saygı hürmetlerimi arz ederim.

***

İlgili haberi okumak için tıklayınız:

İnsanlığa sığmaz: Yüzde 97 ağır engelli kızın bakım parasını kestiler

Etiketler: yeni asya gazetesi
Okunma Sayısı: 5129
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ali

    11.5.2017 12:19:21

    ADAM SUÇLU İSE ENGELLİ çocukta mı suçlu.Allah acı sorsun ZALİMLERE.

  • ali

    11.5.2017 12:18:25

    mübarek günler hürmetine ALLAH zalimleri kahru perişan etsin.mazlumlara yardım etsin .AMİNNNN.

  • HÜSEYİN İLHAN

    11.5.2017 06:48:24

    Rabbim şu mübarek gecenin hairi sabahında siz ve sizler gibi masum,mazlum ve mağdurların elan hürriyetlerine kavuşmalarını nasip eylesin.Maddi ve manevi kayıplarınızı ebedi hayatta misli ile mükafatlandırarak nasip eylesin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı