"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Oğlu da saf tuttu...

13 Mayıs 2017, Cumartesi 17:00
Sanatçı İbrahim Erkal, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

Cenazede taziyeleri Erkal'ın annesi Hatice Erkal, eşi Filiz Akgün, oğlu Levent Erkal taziyeleri kabul etti.

Cenazeye Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Ali Müfit Gürtuna, Erkal'ın eşinin amcası Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgül, Şahin Özer ile İzzet Yıldızhan, Cengiz Kurtoğlu, Arif Susam, Gökhan Tepe, Mahsun Kırmızıgül, Hakan Altun, Kutsi ve Emine Ün gibi isimler katıldı. 

OĞLU SAF TUTTU

Cengiz Kurtoğlu, Mahsun Kırmızıgül, Kutsi ve Hakan Altun tabutun başına gelerek bir süre dua etti. Kalabalık nedeniyle cenaze namazı için safların oluşturulmasında zorluk yaşandı.

Cenaze namazı sırasında Erkal'ın 11 yaşındaki oğlu Levent Erkal da saf tuttu. 

Cenaze namazının ardından Erkal'ın Türk Bayrağına sarılı tabutu cenaze aracına taşındı. Erkal, Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

DHA

Okunma Sayısı: 2113
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı