"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

OHAL mağdurlarının hakları iade edilsin

18 Ekim 2019, Cuma 00:32
CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ceza Muhakemeleri Usulü Kanunu görüşmeleri sırasında Genel Kurulda söz alarak OHAL KHK’ları sonucu haklarında hukuka uygun bir soruşturma olmaksızın işinden atılan binlerce kişinin yaşadığı mağduriyeti gündeme getirdi.

Gürer, Ceza Muhakemesi Kanunu, Pasaport Kanunu, Terörle Mücadele Kanunu gibi kimi kanunlarda bazı ek ya da kısmi değişikliklerle yargıda sorunların aşılamayacağının açık olduğunu ifade etti. Yargıda sorunların tümden ele alınması gerektiğine vurgu yapan Gürer, “OHAL KHK’ları sonucu haklarında hukuka uygun bir soruşturma olmaksızın işinden atılan binlerce kişinin yaşadığı ağır mağduriyetler neden bu kapsamda ele alınmamıştır? Hiçbir ceza davası açılmayan, takipsizlik kararı verilen ya da beraat edenler dâhil OHAL mağdurlarının hakları bir an önce iade edilmelidir” dedi.

Ankara – Recep Gören

Etiketler: ömer fethi gürer, ohal
Okunma Sayısı: 18068
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Misafir

    19.10.2019 15:41:37

    Ey kardeşlerim, 17 yıl devlete cansiperane gorev yaptim.her yili başarilarla bitirdim.bir gecede de terörist oldum.yüksek lisanstan sonra 4 yildir sokaklarda karton plastik toplama fakültesini bitirdim. Yinede açim.hakkimda hiç bir soruşturma yok.ama gorevde değilim.bugun benim başima yarin da sizin başiniza gelebilir.susmayin ne olur yalvariyorum sizlere sesime ses veriniz

  • erhan

    18.10.2019 16:10:45

    Sayın vekil, Hiçbir ceza davası açılmayan, takipsizlik kararı verilen ya da beraat edenler dâhil OHAL mağdurlarının hakları bir an önce iade edilmelidir” dedi. eyvallah tamamen katılıyor destekliyoruz da, banka, sendika, bylock, sohbet, vb gibi, abudik, gubidik sebeplerden ceza davası açılmış, terör örgütü üyesi ilan edilmiş, cezalandırılmış masum mazlum insanlar ne olacak?

  • arif

    18.10.2019 10:46:15

    "Hiçbir ceza davası açılmayan, takipsizlik kararı verilen ya da beraat edenler dâhil OHAL mağdurlarının hakları bir an önce iade edilmelidir”. Bu adalet çağrısı kendini müslüman olarak tanımlayan zevattan kurulu bir partiye yapılıyor. Ama onlar susuyorlar. Hem maşeri vicdana hem de Allah'ın ve dahi dünyanın hukukuna karşı direniyorlar. Hem günaha battıkça batıyorlar hem de suç işlemekte ısrar ediyorlar. Bu zulmü ifa edenler zalimdir ve Allah zalimlerden intikam alacağını beyan ediyor. Özellikle yukarıdan başlamak üzere o gruptaki susanlar da dilsiz şeytanlardır. Bunları Allah ve resulü söylüyor. Bizler onlara güveniyoruz. Bilmem ki zalimler nelerine güveniyorlar...

  • Arif

    18.10.2019 02:02:56

    Allah hak ehlinden razı olsun. Yaşasın zalimler için cehennem. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytanları da ALLAH'A havale ediyoruz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı