"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Okmeydanı'nda polise ateş açıldı

25 Temmuz 2015, Cumartesi 17:01
Okmeydanı'nda 3 polis ve 1 vatandaş uğradıkları saldırı sonucu yaralandı.

Cemal Kamacı Spor Kompleksi yakınında konum alan polislere, henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce silahlı saldırıda bulunuldu. Saldırıda, 3 polis yaralandı.

Yaralı polislerden biri Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, diğeri de Şişli Florence Nightingale Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

3 POLİS VE 1 VATANDAŞ YARALANDI

Okmeydanı'nda Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerine yapılan silahlı saldırıda, 3 polis ve 1 vatandaş yaralanırken, polislerden biri ve vatandaşın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Bölgede yaşanan gösterilere müdahale etmek için, İBB Cemal Kamacı Spor Kompleksi yakınında konum alan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerine henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce silahlı saldırıda bulunuldu. Saldırı sonucu 3 çevik kuvvet polisi ve bir vatandaşın yaralandığı öğrenildi.

Ambulanslarla hastanelere sevk edilen yaralılardan vatandaş ile bir polis memurunun durumunun ağır olduğu belirtildi.

Polis ekiplerinin, saldırgan ya da saldırganları yakalamak başlattığı operasyona polis helikopteri de havadan destek veriyor.

Emniyet yetkilileri bölgede bulunan mobese kameralarını ve olay yerindeki mermi kovanlarını incelemeye aldı.

AA

Okunma Sayısı: 2632
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı