"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Oruç Reis’in görev süresi yeniden uzatıldı

26 Ekim 2020, Pazartesi
Doğu Akdeniz’de sismik araştırma yapmakla görevli Oruç Reis sondaj gemisinin görev süresi yeni ilan edilen bir Navtex (denizcilere duyuru) 4 Kasım’a kadar uzatıldı.

Oruç Reis’in Rodos Adası’nın güneyinde görevini sürdüreceği bildirildi. İlana göre, Oruç Reis sismik araştırma gemisinin Doğu Akdeniz’deki çalışmalarına, Ataman ve Cengizhan isimli gemiler eşlik etmeyi sürdürecek.

Oruç Reis’in görev süresi son olarak 22 Ekim Perşembe günü yeniden uzatılmış ve gemi Antalya’nın Kaş ilçesinin karşısındaki Meis Adası çevresini kapsayan alanda araştırma yapmakla görevlendirilmişti.

Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki doğal gaz arama faaliyetleri kıta sahanlığı konusunda anlaşmazlık yaşanan komşu ülke Yunanistan ile gerginliğe sebep oluyor.

Okunma Sayısı: 949
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı