"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Oruç Reis'ten Yunan araştırma gemisine uyarı mesajı

22 Eylül 2021, Çarşamba 19:12
Doğu Akdeniz'de Yunanistan'ın Navtex'ine Türkiye'nin itiraz Navtex'i yayınlamasının ardından sular durulmuyor.

AP haber ajansının NTV kanalına dayandırdığı habere göre Türk savaş gemisi Oruç Reis, 16-22 Eylül tarihleri arasında bölgede araştırma yapacak Malta bandıralı Nautical Geo araştırma gemisine "Türk karasularına girmeye çalışmasından dolayı" uyarı mesajı gönderdi.

Türk gemisi, araştırma gemisinin rotasına devam etmesi halinde müdahale edeceğine dair bir telsiz mesajı yayınladı.

Olayın tam olarak ne zaman gerçekleştiği açıklanmazken denizcilik izleme hizmetleri Nautical Geo, çarşamba günü Yunanistan'ın Girit adasındaki Kandiye limanına yanaştığını işaret ediyor.

Türk Savunma Bakanlığı'ndan konu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Euronews Türkçe

Okunma Sayısı: 1190
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı