"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Otogarda bayram biletleri tükendi

06 Temmuz 2015, Pazartesi 13:00
Bayram yoğunluğunun en fazla hissedildiği yerlerin başında gelen Büyük İstanbul Otogarı’nda şimdiden telaş başladı.

Özellikle uzak illere biletler tükendi. Yolcuları mağdur etmek istemeyen otobüs firmaları ek sefer uygulayacak. 

Ramazan Bayramı'na 10 gün kaldı. İstanbul’dan memleketlerine bayram kutlamaya gideceklerin büyük kısmı biletlerini aldı. Otobüs firmalarından alınan bilgilere göre bu zamana kadar bilet almayanlar da ek seferleri tercih etmek zorunda kalacak. 

Bir firmanın terminal müdürü Kenan Saral, ayın 12’sinden bayrama kadar olan biletlerin tükendiğini söyledi. 5 günlük bir yoğunluktan sonra yolcu akışının normale döndüğünü belirten Saral, “12 – 17 tarihleri arasında biletler tükendi ancak ekstra sefer koymayı da düşünmüyoruz. Çünkü fazla talep yok. Önceki bayramların yoğunluğu gibi değil artık. Herkesin özel arabası var. Uçakları kullanıyorlar. Bayramda yine otogar yoğun olur ama eskisi gibi değil.” şeklinde konuştu. 

Van – İstanbul arası çalışan bir otobüs firmasından Sinan Aydın da, “Bayram yoğunluğundan dolayı Van’dan boş geliyoruz, buradan dolu gidiyoruz. Tabi ki gidişimiz gelişimizi karşılamıyor. Mazot fiyatları sıkıntılı, 4 liranın üstünde alıyoruz. O yüzden millete hizmet için çalışıyoruz. Bayramdan sonra dolu geleceğiz, boş gideceğiz. Bu iş böyle yani. Dün Van’dan 10 yolcu ile geldim. Bugün 55 yolcu ile gideceğim. Sadece bayram için ek servislerimiz de oluyor. Normalde günde 2 otobüs çıkarken ek servislerle birlikte bayrama 1 hafta kala bu sayı 4’e çıkacak.” diye konuştu. 

Okunma Sayısı: 3372
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı