"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Özhaseki mal varlığını açıkladı

16 Mart 2019, Cumartesi 08:00
AKP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Mehmet Özhaseki, mal varlığını açıkladı.

Özhaseki’nin Haseki Tekstil A.Ş.’de yüzde 49 hissesi, Hasekioğlu Ev Tekstili’nde yüzde 49 hissesi, ENTAR Enerji ve Tarım Sanayi Ticaret A.Ş.- ENTAR1’de yüzde 99 hissesi ve Beşler Tekstilde yüzde 6.6 hissesi bulunuyor.

Özhaseki’nin Kayseri Talas’ta 500 bin lira değerindeki bağevi, Kayseri İnönü Bulvarı’nda 500 bin lira değerinde arsası, Kayseri Tavlusun’da 700 bin lira değerinde evi de beyan edildi. Özhaseki’nin eşinin üzerine 60 bin lira değerinde 2009 model Audi A3 model bir araç bulunuyor. Özhaseki’nin hisse satışından 159 bin 500 lirası yer alıyor. Özhaseki’ye anne ve babasından Kayseri’de yarım hisseyle işyeri, çeyrek hisseyle meskeni ve çeyrek hisseyle ev-arsa mirası var. Özhaseki’nin Borcu ise 293 bin 272 dolar.

AA

Etiketler: özhaseki
Okunma Sayısı: 959
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı