"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Patlayıcı haline getirilmiş 10 adet voleybol topu ele geçirildi

30 Aralık 2015, Çarşamba 13:29
Genelkurmay Başkanlığı, Mardin Dargeçit’te devam eden operasyonda dün (29 Aralık) patlayıcı haline getirilmiş 10 adet voleybol topu de ele geçirildiğini açıkladı.

TSK'nın internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Dargeçit’te devam eden operasyonda; 6 adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 15 adet piyade tüfeği şarjörü, 1.730 adet piyade tüfeği fişeği, 24 adet roketatar mühimmatı, 20 adet roketatar sevk fişeği, 30 bidon El Yapımı Patlayıcı (2 ton), 14 adet el bombası, el yapımı patlayıcı haline getirilmiş 10 adet voleybol topu, 1 adet av tüfeği, 3 adet telsiz, çok sayıda pil, kablo ve ilk yardım malzemesi ele geçirilmiştir."

Okunma Sayısı: 1183
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı