"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK'lılar çevik kuvvet midibüsüne roketatarla saldırdı

29 Ağustos 2015, Cumartesi 09:50
Mardin'in Kızıltepe İlçesi İpek Yolu üzerinde seyir halindeki çevik kuvvet personelini taşıyan midibüse PKK'lıların attığı roketin yol kenarında kaçak satışı yapılan teneke bidonlar içindeki mazotlara isabet etmesiyle meydana gelen patlama ve yangında 9'u polis 23 kişinin yaralandığı açıklandı.

İçinde 25 polisin bulunduğu midibüse şans eseri isabet etmeyen roketatarın mazot bidonlarına isabet etmesiyle çevre binalarda da hasar meydana geldi.

Yaralı 9 polisten Yasin Osan, Eyüp Ete ve Emrah Yıldırım tedavi edilmek üzere hastaneye yatırılırken, hafif yaralı Emre Gezer, Sonay Erer, Ercan Kılıç, Mehmet Ali Göçer, Mahir Serdar Yazıcı ve Hasan Yıldız'ın ise tedavileri yapılarak taburcu edildikleri öğrenildi. 

Yaralanan 14 kişiden ise, Ömer Hacıali, Ahmedo Hacıali, Hamit Demircan, M.Emin Fatihoğlu, Salih Demir ve Bayda Özcan'ın hastanelerde tedavileri sürüyor.

DHA

Okunma Sayısı: 3964
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı