"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PYD'ye top atışları gece de sürdü

19 Şubat 2016, Cuma 09:58
Hafta sonundan bu yana obüslerle hedef alınan Suriye'nin Azez kentinden havanın kararmasıyla yine Türkiye tarafına ateş açıldı. Kimsenin yaralanmadığı saldırıda ateş açılan PYD bölgesine sınırda konuşlu birlikler Fırtına obüsleriyle top atışı yaptı.

PYD'nin silahlı kanadı YPG unsurları, saat 19.30 sıralarında Türkiye sınırındaki Azez kenti yakınında denetiminde bulundurdukları Minnig Havaalanı ve Tel Rıfat kasabasından Türkiye tarafına ateş açtı. Sabah saatlerinden itibaren hakim olan sessizliğin bozulmasıyla sınırdaki Yüksektepe ve İnanlı bölgesinde konuşlu topçu birlikleri angajman kuralları kapsamında PYD bölgesine misilleme amacıyla top atışları yaptı.

Top atışları duyulduğu Kilis kent merkezinde heyecana yol açarken, sınırda güvenlik önlemleri artırıldı.

DHA

Etiketler: pyd, azez, top atışı, kilis
Okunma Sayısı: 1250
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı