"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rıza Sarraf maskesiyle Halkbank'a giden SDP'liler gözaltına alındı

25 Aralık 2014, Perşembe 14:53
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir grup Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) üyesi. 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmalarının kapatılmasını protesto etmek istediği için polis tarafından gözaltına alındı.

Yapılan basın açıklamasında AKP adaletinin yolsuzluk davasına takipsizlik kararı verdiği, ayakkabı kutularından çıkan paraların faiziyle iade edildiği bildirildi.

SDP üyeleri, önce Halkbank Karşıyaka Şubesi önünde bir protesto yaptı. Eyleme müdahale eden polis, altı kişiyi gözaltına aldı. Yolsuzluğa karıştığı iddia edilen dört bakan ve Rıza Sarraf’ın maskelerini takarak bankaya giren SDP'liler, yolsuzluğun AKP hükümeti döneminde olağan karşılandığını söyledi. Bu esnada bankanın kapısını kilitleyerek, "Çalmadık, çalanlarla savaştık!" pankartı açan diğer SDP’liler, “Siz hırsızları yakalayamadınız, biz yakaladık. Hırsızları tanıyoruz.” dedi.

Müdahale eden polis ekipleri, eylemcilerin tamamını gözaltına aldı. Gözaltına alınanların Ceyhun Dönmez, Dilan İnce, Berfin Özcan, Hasan Yılmaz, Rahmi Can Gür ve Berkay Duran olduğu belirtildi.

Okunma Sayısı: 1130
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı