"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

RTÜK'ün yeni başkanı Yerlikaya göreve başladı

26 Kasım 2015, Perşembe 11:26
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) başkanlığına seçilen Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, 22 Temmuz 2015 tarihinden itibaren Üst Kurul Başkanlığı yapan Arif Fırtına’dan görevi devraldı.

Makamda yapılan devir teslim törenine Üst Kurul Başkan Vekili seçilen Esat Çıplak, Üst Kurul üyeleri Doç. Dr. Hamit Ersoy, Nurullah Öztürk, Ersin Öngel, Süleyman Demirkan ve İsmet Demirdöğen katıldı. 

Üst Kurul Başkanı ve üyeler dört aydan beri Üst Kurul Başkanlığını yürüten Arif Fırtına’ya teşekkür etti. Fırtına da yeni seçilen Üst Kurul Başkanı Prof. Dr. İlhan Yerlikaya’ya ve Başkan Vekili Esat Çıplak’a başarılar diledi. 

Okunma Sayısı: 1220
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı