"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rüşvetsiz iş yapılmıyor bu lanet sebebidir

01 Aralık 2014, Pazartesi 09:08
Prof. Dr. Cevat Akşit, "Rüşvetsiz iş yapılmıyor. Bu lanet sebebidir. Ülkemizde de bu homoseksüellik almış yürümüş. Yaygınlaştırmaya ve meşrulaştırmaya çalışıyorlar" dedi

Milli Gazete'den Dursun Ali Bulut'a konuşan Prof. Dr. Akşit, toplumda rüşvet, zina ve eşcinselliğin yaygınlaştığını belirterek, bunun aile kurumu üzerinde bıraktığı etkileri değerlendirdi. Prof. Dr. Akşit, "Vallahi billahi; rüşvet kaldırılmadıkça, zina serbest oldukça, yaygınlığı önlenmedikçe, bu homoseksüellik önlenmedikçe üzerimize lanet yağar" diye konuştu.


İşte Prof. Dr. Cevat Akşit'in değerlendirmeleri


(...) Avrupa’ya benzeyeceğiz diye milletimizin karakterini değiştiriyorlar. Dikkat etmemiz gerekir. Bu çok önemli! Yapımız değiştiriliyor. Batı batıyor… Bizi de batırmaya çalışıyor.  Allah’ın  (C.C.) ve Peygamber Efendimiz’in (S.A.V.) homoseksüellere laneti var. Peygamber Efendimiz ne söylüyor. “ Allah Teala Lut Kavmi’nin işini yapanlara lanet etsin diyor.” Lanet sadece taş yağması değildir. Bu tür işlerin çoğalmasından sonra toplumdaki laneti görüyorsunuz. Kadın cinayetleri neden oluyor. Aileler neden parçalanıyor. Çocuklar uyuşturucu batağına neden düşüyor.  Adam maaş alıyor; diyelim 3-4 bin lira, para yetmiyor diyor. İşveren ona istediği maaşı da verse yetmez, çünkü bereket yok. Yağmur yağar her tarafı sel alır. Rahmet zahmete dönüşür. Yeminle söylüyorum. Vallahi billahi; rüşvet kaldırılmadıkça, zina serbest oldukça, yaygınlığı önlenmedikçe, bu homoseksüellik önlenmedikçe üzerimize lanet yağar.

Para yetmez, bereket olmaz, aileler parçalanır. Adamlar karılarını vurur. Adam bana telefon ediyor; hocam, benim karı beni dinlemiyor, oğlum beni dinlemiyor, kızım beni dinlemiyor. Evde her gün kavga var diyor. Dinlemez! Ailede huzur olmaz. İşte toplumun üzerine lanet yağmasının sonucudur bu. İlla taş yağacak diye bir şey yok; bunlar da bir lanettir.

Şimdi rüşvetsiz iş yapılmıyor. Bu lanet sebebidir. Ülkemizde de bu homoseksüellik almış yürümüş. Yaygınlaştırmaya ve meşrulaştırmaya çalışıyorlar. Lanet yağar. Efendimiz’in Hadis’i var. Rüşveti önlemek lazım, zinayı yasaklamak lazım; hele hele bu homoseksüellik lanetinden toplumumuzu uzak tutmak lazım. Eskiden insanımız kabahat işlerken bile gizli işlerdi. Şimdi metroda gidiyorsunuz. Kadın erkek ahlaksız vaziyette… Bunlar Avrupa’da Amerika’da olurdu şimdi bizim ülkemizde olmaya başladı. Onlar batıyorlar. Bizi de batıracaklar. Allah korusun geleceğimizi bu açıdan iyi görmüyorum.

Okunma Sayısı: 4060
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı