"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Seçmen vaatlere inanmıyor

27 Şubat 2019, Çarşamba 18:04
Türkiye, yerel yöneticileri seçmek için 31 Mart’ta sandığa gidiyor.

İttifaklar seçmenin kafasını karıştırdı

Özellikle büyük şehirlerde adayları çetin bir yarış bekliyor. “Yıllardır oy kullandıklarını” belirten vatandaşlar ağırlıklı olarak vaatlerin gerçeklikle ilişkisinin bulunmadığını ifade etti.

Bir vatandaş “Yıllardır oy kullanıyoruz. Artık vaatleri dinlemiyorum ben” diye konuştu. “Herkes seçimden önce vaatlerde bulunuyor, ama kimse vaat ettiğini yerine getirmiyor” diyor bir başka genç.

DW’nin haberine göre, kimi vatandaşlar bazı adayların özellikle çevre, turizm, trafik gibi sorunlara değindiğine dikkat çekerken, bir başka seçmen “halihazırda yapılanların gerekeni söylediğini” belirterek, mevcut yönetimin yeterli hizmeti verdiğini savundu. Geçim sıkıntısı ve enflasyon ise sandığa serzenişlerin odağında yer almaya devam ediyor.

Etiketler: seçmen, seçim
Okunma Sayısı: 1384
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı