"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sedat Peker hakkında suç duyurusu

14 Ocak 2016, Perşembe 16:11
Özgürlükçü Hukukçular Derneği (ÖHD) Sedat Peker hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

ÖHD, Peker hakkında 'tehdit, hakaret, iftira, halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama ve halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit’ suçunu işlediği gerekçesi ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusu dilekçesinde 'Barış için Akademisyenler İnsiyatifi' olarak bir araya gelen bin 128 akademisyen tarafından imza altına alınan ve yayınlanan "Bu ülkenin akademisyen ve araştırmacıları olarak bu suça ortak olmayacağız" başlıklı bir bildirinin yayımlandığı hatırlatıldı. Bunun üzerine Barış için Akademisyenler İnsiyatifi'nin yayınladığı yazıya karşılık olarak Peker’in kişisel internet adresinden "Sözde Aydınlar, Çanlar İlk Önce Sizin İçin Çalacak" başlıklı bir yazı yayınladığı kaydedildi. 

 

 

Okunma Sayısı: 1792
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı