"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehit polisin son paylaşımı: Polisler şehit oluyor; vicdanı olmayanlar...

03 Eylül 2015, Perşembe 10:28
Mardin’in Dargeçit ilçesinde yola önceden döşenen bombanın, emniyet aracının geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit olan 4 polisten Akif Hatunoğlu’nun sosyal medya hesabında ‘şehit polislerle’ ilgili paylaşımlarda bulunduğu ortaya çıktı.

Hatunoğlu’nun polislerin şehit edilmesine tepki olarak, siyah zemin üzerine yazılan, “Sessiz olun, polisler şehit oluyor; vicdanı olmayanlar… Huzur içinde uyumaya devam edin, siz bilmezsiniz ama bizler, sizin için şehit olmaya devam ederiz.” yazılı mesajı paylaştığı görüldü. 

Dargeçit ilçesinde sabah meydana gelen patlamada Dargeçit İlçe Emniyeti'nde görevli Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy ile Polis Memurları Ahmet Akalın, Hüseyin Balta ve Akif Hatunoğlu şehit olmuştu. 

Okunma Sayısı: 2772
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı