"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehit polisler memleketlerine uğurlandı

08 Haziran 2016, Çarşamba 10:08
İstanbul Vezneciler’de bombalı saldırı sonucu şehit düşen Çevik Kuvvet polisleri Yaşar Özlem, Duha Beker, Emrah Pekdoğan ve Ramazan Kırboğa’nın naaşları Yeşilköy Askeri Havalimanı’ndan memleketlerine uğurlandı.

Şehitlerin cenazeleri yarın toprağa verilecek. 

Fatih Kalenderhane Mahallesi Şehzadebaşı Caddesi üzerinde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü personelini taşıyan otobüsün geçişi sırasında bomba yüklü aracın patlatılması neticesinde 6 polis memuru şehit düşmüş, 5 vatandaş da hayatını kaybetmişti. 

Şehit olan polis memurlarından Yaşar Özlem Afyonkarahisar’a, Duha Beker Yozgat’a, Emrah Pekdoğan Kırıkkale’ye ve Ramazan Kırboğa Kayseri’ye gönderildi. Şehitlerin naaşları memleketlerinde toprağa verilecek. 

Şehit polis memurları Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü için Fatih Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verilecek.

Okunma Sayısı: 1631
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı