"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"Sessiz kalmayın"

05 Mart 2022, Cumartesi 22:36
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, “Avrupa halkına şunu söylemek istiyorum, sessiz kalmayın” dedi.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Tiflis, Paris, Lyon, Bratislava, Frankfurt, Vilnius ve Prag şehirlerinde yapılan Ukrayna’ya destek mitinglerine video konferans yöntemiyle hitap etti. 7 şehirde meydanlarda Ukrayna’yı desteklemek için toplanan göstericilere dev ekranlardan seslenen Ukrayna Devlet Başkanı, Rusya-Ukrayna savaşında ülkesinden vefat edenlerini rahmet ve saygıyla andıklarını söyledi. Avrupa toplumuna Ukrayna’ya destek vermeye çağrısında bulunan Zelenskiy, “Avrupa halkına şunu söylemek istiyorum; sessiz kalmayın. Sokaklara çıkıp Ukrayna’yı desteklemenizi, çabalarımızı ve mücadelemizi desteklemenizi istiyorum.” ifadesini kullandı. 

Buna göz yummayın

Bugün Ukrayna’nın “ayakta” durabilmesinin Avrupa için son derece büyük önem taşıdığını vurgulayan Zelenskiy, şöyle devam etti, “Çünkü Ukrayna, kendi ayakları üzerinde durmazsa Avrupa da ayakta duramaz. Biz düşersek, siz de düşersiniz. Bu yüzden lütfen sessiz kalmayın, buna göz yummayın. Ukrayna’yı desteklemek için dışarıya çıkın ve eğer kazanırsak, eminim ki kazanacağız, bu bütün demokratik dünyanın zaferi olacak, hürriyetimizin zaferi olacak, ışığın karanlığa, hürriyetin köleliğe karşı zaferi olacak. Ve eğer kazanırsak, biz de Avrupa kadar müreffeh olacağız ve Avrupa, bu şanlı zaferle daha da huzurlu olacak.” 

AA

Etiketler: sessiz
Okunma Sayısı: 1054
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı