"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Şikede kumpas' soruşturmasında 10 tutuklama

23 Nisan 2016, Cumartesi 10:22
‘Şikede kumpas’ soruşturması kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 10’u tutuklandı.

19 Mart’ta İstanbul merkezli olmak üzere 28 ilde eş zamanlı operasyonda 38 kişi gözaltına alınmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fuzuli Aydoğdu’nun yönettiği operasyonda, aralarında rektör, gazeteci, polis şefleri ve avukatların da olduğu 58 kişi hakkında gözaltı kararı bulunduğu belirtilmişti.

İlk gün gözaltına alınanlar arasında eski İstanbul Organize Suçlarla Şube müdürü ve aynı şubeden sorumlu emniyet müdür yardımcısı Mutlu E. ve Kanal D eski muhabiri Ekrem Açıkel de bulunuyordu.

Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 28 kişiden 10’u için bu sabah tutuklama kararı verildi.

DHA

Etiketler: şike, kumpas
Okunma Sayısı: 1055
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı